Damen Financiële Dienstverlening

gericht op de kleine zelfstandige en het midden- en kleinbedrijf.

Sinds 2003 bied ik een breed spectrum aan boekhoudkundige, administratieve en fiscale diensten, voornamelijk gericht op de kleine zelfstandige en het midden- en kleinbedrijf.

Mijn klantenkring breidt zich steeds verder uit, naar steeds nieuwe markten. Het geheim is accuratesse, volledigheid en klantvriendelijkheid. Mijn streven is het leven van de ondernemer of de particulier te vergemakkelijken.

Daarom geef ik u graag inzicht in uw eigen bedrijf door middel van harde cijfers, zorg ik in alle openheid voor een volledige administratie en sta voor u klaar voor al uw vragen op het gebied van (salaris)administratie, boekhouding en fiscale zaken.

Contact

Diensten die ik aanbied

Boekhouding

Bent u een startende ondernemer en heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw administratie? Misschien bent u van plan om een bedrijfsplan te schrijven of een financiering aan te vragen. Ik kan u helpen.

Hierbij verzorg ik uw administratie volledig en accuraat zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kerntaken. Denk bijvoorbeeld aan het inboeken van facturen, de aangiftes loonheffing, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting of uw correspondentie met de Belastingdienst. Daarnaast stel ik financiële rapporten of overzichten op, maandelijks, per kwartaal of per jaar, zodat u een duidelijk overzicht houdt.

Ik bied mijn klanten de nodige begeleiding, advies en ondersteuning bij het opzetten van hun administratie. Zeker voor starters is het belangrijk om gelijk een duidelijke en volledige administratie te voeren.
Met onze pakketten bepaalt u zelf welke diensten u nodig heeft. Een dienstenpakket voor één vaste prijs.

Loonadministratie

Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan de loonadministratie. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en vraagt om zorgvuldigheid. Ik kan  u helpen bij het opzetten van een loonadministratie en bij het bijhouden van een bestaand systeem.

Hierbij neem ik u alles uit handen, van het invoeren van werknemersgegevens tot en met het berekenen en eventueel uitbetalen van salarissen als wel de correspondentie met de Belastingdienst, het uitvoeringsorgaan sociale verzekeringen, het pensioenfonds en de sociale fondsen. Ook de loonjournaalpost volgens uw eigen rekeningschema vergeet ik niet.

Ik doe altijd mijn best om aan uw wensen te voldoen. Regelmatige overzichten van bijvoorbeeld gewerkte uren per afdeling of per medewerker, vakantiedagen, vakantiegeldreserveringen zijn essentieel voor het voeren van een goede administratie. Ook een snelle verwerking en tijdige aanlevering vinden wij cruciaal. Door uw administratie aan ons uit te besteden, kunt u zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten.

Ondersteuning

Tijdelijke administratie ondersteuning nodig?  Wanneer u behoefte heeft aan (tijdelijke) ondersteuning op administratief gebied dan sta ik graag voor u klaar. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij speciale projecten, tijdelijke uitval van medewerkers of bij een (extreme) groei van uw onderneming.

Ik ondersteun u vakkundig en snel en los zo uw (tijdelijke) bezettingsprobleem op. Op deze manier kunt u zich gewoon concentreren op uw onderneming en is de continuïteit van uw administratie gewaarborgd totdat er een structurele oplossing is gevonden.

Ondersteuning

Door de toenemende hoeveelheid techniek worden ICT vraagstukken in het midden- en kleinbedrijf steeds complexer. Mijn ervaring en met mijn netwerk van specialisten help ik u om op een doelmatige en integrale manier antwoorden en oplossingen te vinden.

Ervaring met onder andere:

Microsoft Dymanics Navision

Microsoft Dynamics Axapta

Unit 4

Exact Globe

Exact Online

Unit4

Mamut 

Contact

Damen Financiële Dienstverlening

Willemstraat 49

6882 KB Velp

mobiel 06-28276439

post@damenfinancieel.nl

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht